Reactie Antwerp blijft op PO1-koers: "Te mooi om waar te zijn"

Antwerp blijft op PO1-koers: "Te mooi om waar te zijn"
Foto: © photonews

31 punten. Een puntenaantal waarmee je - behoudens een heel vreemd seizoen - de redding mag vieren. Vooraf hadden sommige fans van Antwerp misschien al getekend voor 31 punten aan het einde van het seizoen, maar nu hebben ze dat puntenaantal bereikt in ... 19 matchen. "Te mooi om waar te zijn."

De spelers van Antwerp zijn helemaal in de wolken met hoe het maar blijft lopen voor Antwerp dit seizoen. De vierde plek? Neen, die hebben ze écht niet gestolen. Met een uitgekookte manier van spelen, een strakke organisatie en goede uitbraken weten ze ploeg na ploeg te verrassen.

"Het is misschien te mooi om waar te zijn", vat Geoffry Hairemans samen wat iedereen denkt. "Nu nog twee keer knallen, om het jaar zo mooi af te sluiten en met een goed gevoel de winterstop in te gaan. Het zou mooi zijn, want het zit allemaal wat mee en daar moeten we nog zo lang mogelijk van genieten. De ploegen onder ons lieten steken vallen en daar hebben we van kunnen profiteren."

Ook Alexander Corryn ziet play-off 1 steeds dichterbij komen: "Natuurlijk mogen we naar die top-6 blijven kijken. Maar we moeten er nog lang niet zeker van zijn, er zijn nog veel wedstrijden en er komen nog flink wat topaffiches aan."

"We staan knap vierde en daar mogen we van genieten", pikte ook Faris Haroun in. "Er komen nog een paar belangrijke wedstrijden aan, maar we moeten niet naar boven of naar beneden kijken in deze fase van de competitie. Pas op het einde zien waar het schip gaat stranden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties