Clásico laat zijn sporen na bij Real Madrid: 'middenvelder voelt zich verraden door Zidane'

Clint Vens
| 1 reacties
Clásico laat zijn sporen na bij Real Madrid: 'middenvelder voelt zich verraden door Zidane'

Isco baalt na de verloren Clásico tegen FC Barcelona. De Spaanse middenvelder hoopte op een basisplaats bij 'de Koninklijke'. Real-coach Zinédine Zidane koos echter voor Mateo Kovacic.

Nochtans is de Spaanse international in goede doen dit seizoen bij Real. Met 4 goals en 3 assists in 15 wedstrijden kan hij aardige statistieken voorleggen. Toch werd hij gepasseerd door zijn coach Zidane voor het treffen tegen FC Barcelona. Zidane koos voor de meer defensief ingestelde Kovacic. Dik tegen de zin van de 25-jarige Spaanse international, meent Dario Sports.

Loze beloftes

Isco voelt zich verraden door zijn coach. Na een heuse soapopera tekende hij in september toch zijn contractverlenging. De beloftes van zijn trainer Zidane om van hem één van zijn sleutelspelers te maken, waren één van de doorslaggevende argumenten om bij te tekenen. Van die beloftes blijft nu niet veel meer over. In zijn 4-3-3 formatie lijkt Isco louter back-up voor het driemansmiddenveld Casimero, Modric en Kroos. Met een transferclausule van maar liefst 700 miljoen euro in zijn nieuwe contract lijkt Isco geen kant op te kunnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties