Reactie Vier maanden out en dan na vijf minuten de winning goal maken: "Meer van dit, graag!"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 3 reacties
Vier maanden out en dan na vijf minuten de winning goal maken: "Meer van dit, graag!"

Amper 52 minuten had Bob Straetman voor Kerstmis op zijn teller. Een hamstringblessure hield de Lokeren-aanvaller vier maanden aan de kant, maar tegen Mechelen stond hij er weer. En hoe.

Straetman viel in en bracht een volgepakt Daknam vijf minuten later in extase met de 1-0. "Ik zou er onmiddelijk voor tekenen. Na vier maanden blessureleed op deze manier scoren in ons eigen stadion, dat is gewoonweg fantastisch", reageert de Dendermondenaar na de zege.

De invallers zorgden voor meer dreiging

Laat ons eerlijk zijn, het was een doodsaaie match. De invallers - Straetman en De Ridder - moesten de doorslag geven. "Steve krijgt die bal en ik weet dat hij vanop die flank vaak naar binnen komt. Hij geeft die bal aan de tweede paal en ik weet exact waar ik moet lopen. Het was geen gemakkelijke, maar ik leg hem toch mooi binnen."

Vier lange maanden

Het 19-jarige jeugdproduct was bezig aan een indrukwekkende opmars, tot zijn hamstring hem vroeg in het seizoen een halt toeriep. "Dat was heel moeilijk. Vooral mentaal. Het deed wel enorm deugd om de constante steun te hebben van mijn ouders en mijn vriendin", zegt Straetman. "Mijn wens voor 2018? "Dat Lokeren nog veel mag winnen en voor mij persoonlijk: meer van dit!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties