Reactie Mechelen treurt en dat is niet alles: "Ik had het gevoel dat er iets in mijn kuit ontplofte"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 4 reacties
Mechelen treurt en dat is niet alles: "Ik had het gevoel dat er iets in mijn kuit ontplofte"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren en Mechelen konden allebei een uitstekende zaak doen in de bodem van het klassement. Uiteindelijk gaven de invallers de doorslag: de Tricolores met een grote glimlach de winterstop in, Malinwa als voorlaatste met grote kopzorgen.

"Voetbal is nu eenmaal zo: wie de meeste goals maakt, die wint. En wij maken onze kansen niet af", zegt Elias Cobbaut na afloop. "De ploeg heeft altijd zijn best gedaan, maar het zit gewoon niet mee."

Ongeveer op hetzelfde moment dat Mechelen het tweede doelpunt binnenkreeg, maakte Raspentino de winning goal voor Eupen. "Ik hoorde ook net in de kleedkamer dat Eupen gewonnen heeft met tien man... Tja, dat komt er dan ook nog bij. Pfff." De Oostkantonners naderen tot op twee punten.

Voor Seth De Witte ziet het er nog slechter uit. De verdediger is de komende drie matchen geschorst en liep in Lokeren ook nog een kuitblessure op. "Ik had het gevoel dat er iets in mijn kuit ontplofte. Of het een scheur is? Dat weet ik niet. Ik kan nu moeilijk stappen. We zullen dat de komende dagen zien."

"We kregen genoeg kansen, maar we verzilveren ze dan niet. Tja, het is verschrikkelijk om met zo’n gevoel de winterstop in te gaan", aldus de kapitein.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties