? Zie je wel dat hij het kan! Spits die bij Anderlecht nauwelijks aan de bak kwam, scoort in Frankrijk al na 18 minuten

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 13 reacties
? Zie je wel dat hij het kan! Spits die bij Anderlecht nauwelijks aan de bak kwam, scoort in Frankrijk al na 18 minuten
Foto: © photonews

Bij Anderlecht kwam hij nauwelijks aan de bak, maar nu hij terug in Frankrijk zit, bewijst Robert Beric dat hij wel degelijk het doel weet staan. De 26-jarige Sloveense spits scoorde vandaag meteen in de Franse beker en hij had daar amper 18 minuten voor nodig. Ongelooflijk toch...

Amper één basisplaats en vijf invalbeurten kreeg de huurling van AS Saint-Étienne bij paars-wit en dat is nu niet bepaald wat speler én club voor ogen hadden toen ze afgelopen zomer met elkaar in zee gingen. Dan maar de tijdelijke overeenkomst verbreken, dachten de drie betrokken partijen onlangs. En die beslissing legt aanvaller Beric duidelijk geen windeieren.

De in Brussel vaak (sportief) genegeerde Sloveen mocht vandaag meteen invallen in de Franse bekermatch tegen Nîmes Olympique. En u raadt het al zeker? Na amper 18 minuten kopte hij al raak. En het was een belangrijke treffer, met name de bevrijdende 1-0. Saint-Étienne was meteen vertrokken want amper vijf minuten later zette Jonathan Bamba (ex-STVV) de 2-0 eindstand op het bord. Wat moet een fan van Anderlecht nu denken als hij dit leest en onderstaande beelden ziet?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties