'Hein Vanhaezebrouck ziet al een nieuwe spits bij Anderlecht, Teodorczyk pakte al uit met een horrortackle op hem'

Redactie
| 28 reacties
'Hein Vanhaezebrouck ziet al een nieuwe spits bij Anderlecht, Teodorczyk pakte al uit met een horrortackle op hem'

Lukasz Teodorczyk is en blijft een enigma voor Anderlecht en Hein Vanhaezebrouck, ook op winterstage gaat het probleem verder. "Hij is ondoorgrondelijk."

De Poolse aanvaller heeft al enkele dagen last van de heupbuiger en trainde daardoor wat minder. Fysiek is er nochtans werk aan de winkel volgens Vanhaezebrouck, maar voorlopig kan daar dus nog niet aan gewerkt worden.

Volgens Het Laatste Nieuws is Teo bovendien enorm nukkig. Zo zou hij al hebben uitgepakt met een horrortackle richting het bovenbeen van jonkie Amuzu en plantte hij zijn vingers in het gezicht van Kayembe.

"Het is niet evident om tot hem door te dringen", aldus de coach van Anderlecht. "Hij kan lachen, vijf minuten later plots gefrustreerd zijn en nog eens vijf minuten later opnieuw lachen. Ik kan zijn karakter niet veranderen."

In Het Nieuwsblad liet Vanhaezebrouck ondertussen verstaan dat hij wel gelooft in jongeling Amuzu: "Met hem hebben we al een nieuwe spits, al kan je niet alle druk op zijn schouders gaan leggen de komende weken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties