"Ik wou minuten maken en dat zag ik bij Anderlecht niet onmiddellijk gebeuren"

"Ik wou minuten maken en dat zag ik bij Anderlecht niet onmiddellijk gebeuren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren haalt straks met Daam Foulon een ambitieuze linksachter in huis. Wanneer juist is nog niet bepaald, want de clubs moeten er nog uitkomen of hij deze winter of volgende zomer de rangen van de Oost-Vlamingen vervoegt. Maar voor Foulon kan het niet snel genoeg gaan.

Foulon stond bij Anderlecht altijd gekend als groot talent, maar niet eentje met het meeste geduld. "Ik speelde al langer met het idee om ergens naartoe te gaan waar ik meer zou spelen, ook al zat ik er niet constant mee in mijn hoofd. Waasland-Beveren lijkt me een goede stap in mijn carrière, omdat ik daar normaal de mogelijkheid zal hebben om meer minuten te maken", klinkt het in HLN.

Bij Anderlecht zag hij het niet onmiddellijk gebeuren. "Je weet in het voetbal nooit, maar ik zag het er voorlopig niet gebeuren. Ik heb er altijd op gehoopt, anders had ik destijds nooit de stap naar Anderlecht gezet."

Nu of volgende zomer?

Maar wanneer trekt hij naar de club van nieuwe trainer Sven Vermant? "Op zich valt het wel mee om ondertussen bij Anderlecht te blijven, ik kan me goed focussen op mijn taak op het veld, maar uiteraard hoop ik zo snel mogelijk naar Beveren te kunnen. Hoe sneller ik aan mijn nieuw team kan wennen, hoe beter. Het is echter aan de clubs om daar uit te raken, ik hou me daar niet mee bezig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties