Herman Van Holsbeeck laat er geen greintje twijfel over bestaan: "Alleen bij een waanzinnig bod laten we hem deze winter vertrekken"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 29 reacties
Herman Van Holsbeeck laat er geen greintje twijfel over bestaan: "Alleen bij een waanzinnig bod laten we hem deze winter vertrekken"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht lijkt af te stevenen op een bijzonder rustige wintemercato, nochtans is versterking meer dan welkom voor trainer Hein Vanhaezebrouck. Kenny Saief kwam al over van AA Gent, maar voor de rest blijft het windstil. Ook aan uitgaande zijde, hoeven de fans niet veel beweging te verwachten.

Leander Dendoncker wilde afgelopen zomer graag het voorbeeld volgen van Youri Tielemans, meer de West-Vlaamse kampioenenmaker kreeg geen groen licht. En ook nu hoeft de 22-jarige Rode Duivel zicht niet te veel illusies te maken: "Leander wilde vorige zomer al vertrekken. In januari is het natuurlijk nog moeilijker. Het is alleen bij een waanzinnig bod dat we Leander in januari mogen laten vertrekken."

De polyvalente middenvelder krijgt wel een belofte: "Door de blessure van Kara, speelt Leander als centrale verdediger. Dat doet hij ook goed. Leander moet er nu vooral voor zorgen dat hij nog zes maanden de allerbeste Dendoncker is bij Anderlecht. In de zomer kunnen we dan werken aan een transfer naar een topclub", klinkt het bij VTM.

Weinig interesse in 'Teo'

En ook Lukasz Teodorczyk zal paars-wit deze winter niet verlaten: "Op dit moment hebben we enkel 'Teo' als spits. Als we hem nu zouden laten gaan, dan moeten er meteen twee anderen klaarstaan. Er is, gezien het feit dat hij veel minder scoort dan vorig jaar, ook veel minder interesse in hem”, laat Herman Van Holsbeeck optekenen. "Ik denk niet dat we op dat dossier veel meerwaarde kunnen creëren. Ik zie het niet zitten dat hij nu in januari vertrekt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties