Bölöni wordt met lof overladen door nieuwkomer die toch het één en ander gewoon is: "Het is een droom om voor hem te spelen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 5 reacties

Laszlo Bölöni kreeg enorme lof van Romain Habran

Bölöni wordt met lof overladen door nieuwkomer die toch het één en ander gewoon is: "Het is een droom om voor hem te spelen"

Romain Habran is deze winter bij Antwerp aangekomen en werkte al een goeie stage af. De Fransman, opgeleid bij PSG, heeft alvast op korte tijd een grote bewondering voor Laszlo Bölöni gekweekt.

"Ik heb voor Antwerp gekozen omdat het voor mij tijd was om Parijs te verlaten", vertelt hij in Foot Mercato. "Het was het juiste moment om de cocon te verlaten en een andere club te kiezen. Een mythische club zoals Antwerp!"

Habran paste zich heel makkelijk aan. "Het gaat heel goed. Ik speelde al de oefenmatchen. Ik heb het meest gespeeld in deze voorbereiding en ik speelde goed. Eerlijk gezegd ben ik heel tevreden", vervolgde hij.

Ik ben er nu drie weken en hij is reeds als een vader voor mij

En die tevredenheid komt er ook dankzij Bölöni. "De laatste drie jaar, sinds ik prof ben, heb ik een coach als hij gemist", vertelde hij nog. "Ik ben er nu drie weken en hij is reeds als een vader voor mij. Hij staat achter zijn spelers en geeft veel raad. Het is 'een echt' iemand, heel menselijk. Het is een droom om voor hem te spelen. Ik wil alles geven voor hem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties