Reactie Jankovic reageert op de Mechelse fans die Ferrera terug willen en 'Janko buiten' scandeerden: "Dat gebeurt overal"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 23 reacties
Jankovic reageert op de Mechelse fans die Ferrera terug willen en 'Janko buiten' scandeerden: "Dat gebeurt overal"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Toen STVV dinsdagvond vroeg in de tweede helft de 2-0 maakte, voelden de Mechelse fans de bui al hangen. Kop van jut bij de aanhang was coach Aleksander Jankovic.

'Janko buiten' scandeerden de supporters meermaals na de 2-0 en na het laatste fluitsignaal. Opvallend was ook dat ze de naam van Yannick Ferrera zongen, de oefenmeester die eind oktober moest vertrekken bij Malinwa. De Brusselse trainer was een prominente gast tijdens de wedstrijd tussen STVV en KV Mechelen.

0 op 15

Het krediet dat zijn opvolger Jankovic kreeg, is broos. De Serviër begon met een zege tegen KV Kortrijk en een 10 op 15. Daarna volgde een troosteloze 0 op 15, waardoor hij twee maanden na zijn aanstelling alweer geviseerd wordt.

Na de nederlaag in Sint-Truiden ging Jankovic kort in op de reactie van de Mechelse supporters. "Dat gebeurt overal in de wereld, en zal altijd zo zijn in moeilijke tijden. Daar heb ik geen probleem mee", aldus de T1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties