Extra Time kibbelt over Anderlecht en Morioka: "We moeten het nog zien" vs "Er is nog Olivier Deschacht"

Extra Time kibbelt over Anderlecht en Morioka: "We moeten het nog zien" vs "Er is nog Olivier Deschacht"
Foto: © SC

De kogel is door de kerk: Ryota Morioka trekt van Waasland-Beveren naar Anderlecht. En dus heeft paars-wit zijn nieuwe spelmaker beet. Een goede of een slechte zaak? Anderlecht moet in deze fase vooral de tering naar de nering zetten.

“Is het een goed idee als je meest doeltreffende spits – Onyekuru – geblesseerd is, en misschien niet meer terugkomt dan ook je op een na meest doeltreffende speler Hanni te verkopen?”, vroeg Peter Vandenbempt zich maandag al af in Extra Time.

“Om dan een spits te halen of Morioka, van wie we nog moeten zien of hij die stap kan zetten én of hij dat meteen kan, want hij heeft geen zes maanden tijd. Ik vind het ongelooflijk. Als ze nu ook nog eens Dendoncker zouden verkopen, dan doe je niet meer mee.”

Goede oplossing?

Marc Degryse ziet wel iets in de Japanse spelmaker die Anderlecht nu moet helpen: “Morioka is wel een goede oplossing om Hanni te vervangen. Geef een andere naam die je op dit moment een kans kan geven …”

En Frank Raes? Die kwam misschien met het gekste antwoord in vele jaren Extra Time: “Er is nog Olivier Deschacht. Die blijft altijd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties