Jarige Leko wil maar één ding: "Morgen winnen en de finale spelen zou een geweldig verjaardagscadeau zijn"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 2 reacties
Jarige Leko wil maar één ding: "Morgen winnen en de finale spelen zou een geweldig verjaardagscadeau zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kan vanavond meer dan waarschijnlijk vieren op de verkiezing van de Gouden Schoen, maar morgen wacht hen een aartsmoeilijke opdracht: 4-1 ophalen tegen Standard en toch nog doorstoten naar de bekerfinale.

Ivan Leko viert vandaag zijn veertigste verjaardag en verscheen met de glimlach op zijn persconferentie. "Morgen winnen en de finale spelen zou een geweldig verjaardagscadeau zijn," begon hij.

Hoe hij de 'remontada' wil waarmaken? "We moeten niet teveel aan het resultaat denken. Vanaf minuut één vol gaan, met veel passie, met veel risico", zegt Leko. "We hebben al getoond dat we kunnen voetballen en wedstrijden kunnen winnen. Met de beste twaalfde man van België achter ons kunnen we er een fantastische wedstrijd van maken. Dus ik nodig de fans uit: komen morgen af, samen kunnen we er iets moois van maken."

Met de beste twaalfde man van België achter ons kunnen we er een fantastische wedstrijd van maken

Ivan Leko

Club heeft het de laatste weken duidelijk moeilijker, maar de coach laat het niet aan zijn hart komen. "Voetbal is mooie en moeilijke momenten, dat maakt het net zo belangrijk. Het is niet mijn ploeg, het is onze ploeg. Spelers, staf, bestuur, supporters. We verliezen samen en we winnen allemaal samen", aldus Leko.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties