Vijf wintertransfers in selectie Essevee, één opvallende naam niet

Vijf wintertransfers in selectie Essevee, één opvallende naam niet
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem trekt naar Racing Genk met het doel om nog drie punten toe te voegen aan het arsenaal en zo operatie redding helemaal klaar te hebben. In de 20-koppige selectie zitten alle wintertransfers, maar een opvallende naam is er niet bij.

Damien Marcq en Hamdi Harbaoui speelden al enkele keren mee voor Zulte Waregem, Theo Bongonda is helemaal uitgeziekt en zit ook in de selectie van Francky Dury - net als doelman Eike Bansen.

Met Johan Bjørdal is ook de vijfde wintertransfer voor het eerst opgenomen in de selectie. Hij had enkele weken nodig om terug fit te raken na het seizoen in Noorwegen dat in november afliep.

Heylen

"Hij was een opportuniteit omdat we nog steeds te veel doelpunten slikken", aldus Francky Dury over de ervaren nieuwkomer. Nu zit hij echter in de selectie, waar enkel Davy De fauw wegens een blessure ontbreekt.

Ook niet in de 20-koppige selectie: Michaël Heylen. Hij zat tegen Mechelen, Waasland-Beveren en KV Oostende al op de bank doordat Derijck terug kwam, nu valt hij naast de selectie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties