Nicolas Verdier is geschorst tegen Eupen, maar Dennis Van Wijk had erg opmerkelijk nieuws: "Sowieso"

Nicolas Verdier is geschorst tegen Eupen, maar Dennis Van Wijk had erg opmerkelijk nieuws: "Sowieso"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dennis Van Wijk neemt het met KV Mechelen op tegen Eupen in een absolute degradatiekraker. En dat moet het doen zonder de geschorsten El Messaoudi en Verdier. Al had de coach verrassend nieuws over die laatste.

“Het is heel moeilijk, maar we willen de wedstrijd tegen Eupen met een goed gevoel proberen aan te vangen. Ons programma is niet simpel, maar tegen Anderlecht hebben we getoond dat we ze in principe wel aankunnen”, aldus Van Wijk bij Play Sports.

Geschorst

“Er zal druk staan op de match tegen Eupen, dat klopt zeker. De supporters zullen erachter staan en ons voortdrijven, dan is het de kunde om niet over de kop te lopen en probeert te forceren”, was de oefenmeester duidelijk. “Wat ons moed geeft is dat we ondanks het schuiven en het spelen op andere posities toch spelers hebben die het goed doen.”

En toen zei hij iets vreemds over Verdier: “Die mocht sowieso niet spelen tegen Eupen, dat is overeengekomen in de transfer tussen Eupen en KV Mechelen. Nu is hij net geschorst, dus kunnen we met een propere lei beginnen daarna.”

Is dit soort constructies eerlijk?

25%
0%
56%
13%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties