Spelers Anderlecht worden er moedeloos van: "We geraken er niet uit"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Oostende
| 2 reacties

Dennis Appiah en Pieter Gerkens weten niet of en hoe het tij zal keren

Spelers Anderlecht worden er moedeloos van: "We geraken er niet uit"
Foto: © photonews

Het is één lange lijdensweg aan het worden, het seizoen van Anderlecht. Een kruisweg met heel veel stops en bespotting. De spelerskern ontbreekt de wil om het tij te keren, meent Hein Vanhaezebrouck. En ja, die spelersgroep wordt er stilaan moedeloos van.

Na een kwartier al met twee goals in het krijt staan... De kopjes gaan al zo makkelijk naar beneden. "Er zijn oplossingen, maar we voeren ze niet uit", zuchtte Dennis Appiah. "We moeten duels winnen, strijden en zo zal de kwaliteit er wel uitkomen. Maar nu lopen we achter de feiten aan."

"Op dit moment valt alles tegen. Het is geen gebrek aan motivatie, maar we kunnen gewoon niet terugvechten. Het gaat bij elke ploeg in een seizoen wel eens minder, maar wij geraken er niet uit. We moeten te veel ondergaan", sprak de Fransman.

Draaiend geluk

Pieter Gerkens was de enige die wel het vuur toonde. "We zijn er ons allemaal van bewust dat het beter moet. We hebben het spel proberen maken, maar scoren lukt ons zo moeilijk. Hopelijk gaat het geluk eens draaien, maar voorlopig is dat niet aan de orde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties