Stijnen wil enkel indien alles juist zit in een nieuw trainersavontuur stappen: "Als je zo lang in het voetbal zit, krijg je van bepaalde mensen een degout"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 4 reacties

Stijn Stijnen wil enkel als alles juist zit in een nieuw trainersavontuur stappen

Stijnen wil enkel indien alles juist zit in een nieuw trainersavontuur stappen: "Als je zo lang in het voetbal zit, krijg je van bepaalde mensen een <i>degout<i>"</i></i>
Foto: © photonews

Stijn Stijnen zat in 2017 een schorsing van acht maanden uit. Zijn disciplinaire straf ligt intussen al even achter hem, maar tot op heden ging Stijnen nog geen nieuw sportief project aan.

De ex-trainer van Sporting Hasselt zat al met meerdere clubs rond de tafel, maar kijkt voorlopig de kat uit de boom. "Vaak was het kantje boord, maar als ik 'ja' zeg, moet ik er 100 procent achter staan", vindt Stijnen. "Dat was tot nu nog niet het geval."

"Als je jaren in het voetbal zit, krijg je ook wel een degout van bepaalde mensen. Alle factoren moeten dus meezitten om met een nieuwe club in zee te gaan."

De 36-jarige Stijnen wordt niet ongeduldig. "Ik ben nog jong en baat ondertussen ook een Bed & Breakfast uit. Ik heb voorlopig genoeg te doen", aldus de oud-doelman.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties