Anthuenis over degradatiestrijd: "Eén van de twee ploegen wint niet!"

Anthuenis over degradatiestrijd: "Eén van de twee ploegen wint niet!"
Foto: © photonews

't Is de dag waarop de toekomst van een paar clubs beslist wordt. Play-off 1 missen is één ding, degraderen een heel ander. Dat gaat immers over miljoenen. Wat denkt Aimé Anthuenis over de degradatiestrijd van deze namiddag?

KV Mechelen moet winnen, liefst met zoveel mogelijk goals verschil. "Als Moeskroen of Waasland-Beveren een vroege tegentreffer slikken dan zouden er straks aardig wat doelpunten kunnen vallen."

"Bij Mechelen komen met Tainmont en Matthys twee belangrijke spelers terug. Ondanks zijn leeftijd is Matthys nog altijd een geweldige aanjager met veel balvastheid. In zo’n belangrijke match als die van straks kan KV Mechelen zijn kalmte en ervaring goed gebruiken", klinkt het in De Zondag.

Toch denkt Anthuenis niet dat het op de doelpunten zal aankomen. "Eén van de twee ploegen wint niet. Maar vraag me niet wie. Als Vlaming en als voetbalsupporter hoop ik KV Mechelen. Een club met een geweldig supporterslegioen dat sowieso een verrijking is voor het Belgische voetbal terwijl Eupen vooral een invoerder is van veel buitenlandse spelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties