Bij Club Brugge mogen ze gerust zijn, hij blijft nog wel eventjes: "Dat zou ik moeilijk vinden, ik zit graag op mijn vertrouwde plek"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 5 reacties
Bij Club Brugge mogen ze gerust zijn, hij blijft nog wel eventjes: "Dat zou ik moeilijk vinden, ik zit graag op mijn vertrouwde plek"
Foto: © photonews

Als je ergens goed zit, waarom dan veranderen? Het credo van Ruud Vormer, maar blijkbaar ook dat van Dion Cools. De offensieve rechtsback van Club Brugge, die dit seizoen helemaal is opengebloeid, heeft het perfect naar zijn zin bij blauw-zwart en dus lijkt een transfer nog niet voor meteen.

Eerder deze week kon u HIER bij ons al lezen dat de 21-jarige Cools op het punt staat om zijn contract te verlengen, hij volgt daarmee het voorbeeld van Anthony Limbombe en Brandon Mechele. De fans van Club Brugge zullen hun nummer 21 dus nog een tijdje de rechterflank zien afdweilen: "Een club in het buitenland? Dat zou ik moeilijk vinden. Ik zit graag op mijn vertrouwde plek en kies liever voor wat ik ken", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine van deze week. 

"Ik moet ook nog wat groeien als speler dus dan zou een club in het buitenland absoluut de juiste keuze moeten zijn en honderd procent goed moeten voelen, vooraleer ik het doe. Maar een keuze laten beïnvloeden puur omdat ik verlegen ben, dat natuurlijk niet. Ik ben me er wel van bewust dat ik in een nieuwe groep weer verlegen zal zijn. Maar dat zie ik dan wel weer. Het heeft mij nooit beperkt als voetballer", is Cools openhartig. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties