Genk op zoek naar Europees ticket: "Bekerfinale doorspoelen en meteen een goede start nemen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Genk op zoek naar Europees ticket: "Bekerfinale doorspoelen en meteen een goede start nemen"
Foto: © photonews

Maandag was hij nog aanvoerder bij de Belgische U21 in het met 3-0 gewonnen duel tegen Hongarije, maar sinds enkele dagen is de focus bij Siebe Schrijvers helemaal gericht op play-off 1.

Schrijvers gaat met Genk op zoek naar een Europees ticket in de play-offs. "Er zijn geen mooiere play-offs dan nu met alle ploegen die meedoen", vertelt de middenvelder. "We zijn heel blij dat we erbij zijn en dat we kunnen voetballen om die verloren bekerfinale door te spoelen. Het zijn tien topwedstrijden, waar zeker veel ambiance zal zijn."

De periode bij de Belgische beloften was een leuk intermezzo. "Voor mij persoonlijk ook. Het is een beetje een moeilijke periode in Genk. Ik kwam met de doelstelling om hier plezier te hebben en mij uit te leven. Ik heb ook plezier in Genk, maar het is toch anders als je hier kan spelen. Ik ben blij dat ik voor mijn land mag spelen, maar ik keer toch ook graag terug naar Genk."

Titel

Kunnen de Limburgers nog meedoen voor de titel? "Het wordt belangrijk om een goede start te nemen. Het zit allemaal kort op elkaar. Als we goed starten, kunnen we meteen druk zetten op de ploegen voor ons. Het is niet onze ambitie om kampioen te worden, al zou het leuk zijn, maar we zien wel waar we eindigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties