Reactie Opvallend: Antwerp-coach Bölöni volgt enkel de laatste twintig minuten van spektakelmatch aan de zijlijn, spelers willen zijn harde woorden niet herhalen

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht en Dirk Pieters vanuit Antwerpen
| 23 reacties
Opvallend: Antwerp-coach Bölöni volgt enkel de laatste twintig minuten van spektakelmatch aan de zijlijn, spelers willen zijn harde woorden niet herhalen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supporters op de Bosuil hebben stevig genoten van Antwerp-Oostende, maar de acteurs van het spektakelstuk iets minder. In de neutrale zone kon je achteraf een speld horen vallen.

Opvallend genoeg was Laszlo Bölöni niet te zien aan de zijlijn. Naar verluidt hield de Antwerp-coach zich zeventig minuten lang schuil in de tribune en kwam hij pas naar buiten toen Nader Ghandri zijn tweede gele kaart incasseerde. Duidelijk gefrustreerd welteverstaan.

Na de spectaculaire 3-3 stuurde Bölöni zijn spelers snel naar binnen om ze duidelijk te maken waar het op staat. In de kleedkamer was hij allesbehalve mals en bijgevolg vertrokken bijna alle spelers in frustratie en teleurstelling langs de achterdeur. Enkel Bolat en Rodrigues lieten hun gezicht nog even zien, maar zij wilden niet herhalen wat er net in de kleedkamer was gezegd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties