Debat van de week: Olivier Deschacht terug bij de A-kern: juiste beslissing of slecht idee?

Redactie
| 40 reacties
Debat van de week: Olivier Deschacht terug bij de A-kern: juiste beslissing of slecht idee?

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Olivier Deschacht is terug bij de A-kern van Anderlecht. De blonde verdediger mocht na een interne evaluatie terugkeren, maar kreeg ook een pak richtlijnen mee van wat hij mag en niet meer mag doen. Is het volgens jullie een goed idee om hem terug te halen.

Deschacht werd wegens "te negatief gedrag" naar de beloften gestuurd, maar daar heeft hij niets laten merken van enige onvrede. Omwille van zijn positieve ingesteldheid bij de B-kern werd hij nu teruggehaald. Anderlecht zou hem wel op het hart gedrukt hebben om zijn gedrag niet meer te herhalen.

Anderlecht zit momenteel niet al te dik in de verdedigers en het is maar de vraag of Kara Mbodji dit seizoen nog speelt. Daarbij zitten de huidige verdedigers niet in hun - euh - allerbeste vorm. En laat je een man die het meeste matchen ooit speelde voor de club tot het einde verkommeren in je B-kern? Al die redenen zullen meegespeeld hebben om hem terug te halen.

Zwart of wit

Maar wat vinden jullie van die beslissing? Bij Deschacht is het immers nooit grijs, maar altijd zwart of wit. Je bent voor of tegen. We willen wel eens weten wie de voorstanders zijn van de terugkeer en wie de tegenstanders.

De juiste keuze om Deschacht terug te halen?

39%
14%
11%
36%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties