Joachim Van Damme is eindelijk opnieuw voetballer: "Doet enorm veel deugd"

Joachim Van Damme is eindelijk opnieuw voetballer: "Doet enorm veel deugd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was al twee jaar geleden dat hij nog eens in de basis mocht aan een wedstrijd beginnen. Waar play-off 2 niet goed voor is. Joachim Van Damme deed het meteen niet slecht en is hoopvol richting toekomst.

Joachim Van Damme kwam na een lange schorsing terug bij Waasland-Beveren en kreeg eerder dit seizoen al een paar korte invalbeurten. 

Op bezoek bij Kortrijk mocht hij voor het eerst een volledige wedstrijd afwerken. En dat leverde ook meteen een prima prestatie op, want de middenvelder ging er van minuut 1 tot minuut 90 voor in zijn gekende stijl.

"Ik ben op zich wel tevreden van mijn wedstrijd", aldus Van Damme. "Al was het resultaat natuurlijk niet goed. Maar ik voel me nu eindelijk terug helemaal voetballer, dit is iets om op verder te gaan."

Waasland-Beveren en Van Damme willen er nog iets van maken de komende weken: "De motivatie was er. Stress? Het was lang geleden, maar toch niet echt."

Zulte Waregem

Op speeldag 2 neemt Waasland-Beveren het op tegen Zulte Waregem: "We willen er echt nog iets van maken de komende negen speeldagen. We hebben er zin in en willen meer laten zien, ook voor onze fans."

Wie pakt de punten op de Freethiel? De thuisploeg kan 245 euro opleveren bij een inzet van een gratis bonus van 80 euro aan 200%, de bezoekers leveren tot 166 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties