Frédéric Frans duidelijk: "Het bestuur kent onze mening. Zij moeten het oplossen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Frédéric Frans duidelijk: "Het bestuur kent onze mening. Zij moeten het oplossen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse heeft door de financiële problemen moeilijke weken en maanden achter de rug. Tegen OHL kon het de rug rechten met een mooie zege (1-2). Aanvoerder Frédéric Frans wil de focus op voetbal behouden.

"We moeten nu gewoon verder bouwen en onze focus op voetbal behouden", reageert Frans. "Wat er ook gebeurt, het ligt niet in onze handen. Elke jongen in deze ploeg wil ergens goed terecht geraken. Dat is de sterkte van deze ploeg. Je kan niet voor jezelf spelen, want je moet eerst als team spelen. En dan zie je dat je in dat team als individu kan uitblinken."

Voorwaarden zijn er volgens de aanvoerder niet meer gesteld. "Wij zijn er niet te veel meer mee beziggeweest", aldus Frans. "Het is aan hen (het bestuurd, red.) om dat te doen. Wij hebben er genoeg over gezegd. Het bestuur kent onze mening. Zij moeten het oplossen."

Chapeau

Eén ding is zeker: Lierse wil nog meedoen in deze nacompetitie. "Chapeau wat deze groep heeft gedaan. Het was een heel moeilijke situatie in het begin van het seizoen, maar daarna hebben we terug geknokt naar die top 4. Chapeau dat we play-off 2 hebben gehaald. We hebben getoond dat we ondanks alles mentaal weerbaar zijn", deelt Frans een pluim uit aan zijn ploegmaats. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties