Vertrekkende speler van Antwerp doet lekker geheimzinnig: "Ik wil het gewoon niet zeggen, je kent mij toch of niet? Ik hou van spannende dingen"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert vanuit Antwerpen
| 9 reacties
Vertrekkende speler van Antwerp doet lekker geheimzinnig: "Ik wil het gewoon niet zeggen, je kent mij toch of niet? Ik hou van spannende dingen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zijn geen leuke tijden voor Stallone Limbombe. De 27-jarige winger van Antwerp speelde een dijk van een seizoen, maar in play-off 2 komt hij er nog amper aan te pas. Het gevolg van het feit dat hij straks vertrekt. Naar AA Gent? 'Bombe' wil het voorlopig niet bevestigen.

Hij was een van de allerlaatste spelers die afgelopen zondag in de mixed zone verscheen, maar Limbombe nam wel uitgebreid de tijd om met de pers te praten. En het werd een losse babbel, geheel à la Stallone. En ja, ook zijn nakende transfer kwam aan bod. Het leverde leuke en geanimeerde quotes op.

"Of ik spijt heb ik dat ik vertrek? Neen, ik heb totaal geen spijt. Ik sta volledig achter mijn keuze. Ik ben gewoon zeker van mijn beslissing en keuze. Als voetballer moet je toch altijd hogerop gaan spelen. Ik begrijp trouwens dat ik niet meer in de ploeg sta, maar leuk is het niet. Het is ook jammer dat ik zo'n afscheid ga krijgen. Zo wilde ik nog graag topschutter worden, maar het ligt niet aan mij. Het ligt aan 'hen'." 

En dan toch nog eens polsen naar zijn transfer, hoe zit dat nu precies? "Niks houdt mij tegen om mijn keuze officieel bekend te maken, maar ik wil het gewoon niet zeggen. Je kent mij toch, of niet? Ik hou van spannende dingen hé. De trainer heeft trouwens nog met mij gesproken. 'Ik wil jou erbij, maar ik heb ook bazen', zei hij. Dan weet je genoeg", besloot de goedlachse en speelse Limbombe. 



 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties