Rouches amuseren zich, vooral Carcela: "Ons seizoen is niet gedaan, we willen tweede worden"

Rouches amuseren zich, vooral Carcela: "Ons seizoen is niet gedaan, we willen tweede worden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zou Hein Vanhaezebrouck aan zijn zijlijn soms gezucht hebben als hij Carcela en vooral Edmilson zag spelen? Die twee hebben het genie dat hij in zijn ploeg niet heeft. Of het moet Markovic zijn, maar die is na twee wedstrijden alweer geblesseerd. Carcela gaf achteraf aan wat hun doel is.

Edmilson was een constante gesel voor de verdediging van Anderlecht, Carcela deed het aan de andere kant iets rustiger, maar besliste met één flits de match. De Rouches zijn de enige ploeg die vrank en vrij hun kans kunnen gaan en dat zie je er ook aan. Europees is binnen, alles wat erbij komt een mooie bonus.

Ambitie

"We willen zoveel mogelijk winnen: de tweede, derde of vierde plaats, daar denken we niet aan", aldus Carcela. "We willen ons zoveel mogelijk amuseren. De druk bij ons is inderdaad minder groot, maar we willen nog iets doen in play-off 1. We hebben een Europees ticket, maar daarom is ons seizoen niet voorbij."

Maar goed, met die tweede plaats maak je nog een kans op Champions League... "We moeten punten pakken in uitwedstrijden. Zondag in Brugge wordt geen makkelijke opdracht." Maar... "Ons doel? Ja, tweede worden, natuurlijk!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties