Analist ziet het somber in voor Roma: "Messi stop je op dit moment makkelijker af dan Salah"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Analist ziet het somber in voor Roma: "Messi stop je op dit moment makkelijker af dan Salah"
Foto: © photonews

AS Roma liep tegen een uitstekend Liverpool en vooral een uitstekende Mo Salah in de heenwedstrijd van de halve finale van de Champions League. Ook Jan Ceulemans was onder de indruk.

"Salah is het mooie voorbeeld van een goeie voetballer die het in Roma moeilijk had, naar Liverpool gaat en daar de pannen van het dak speelt", aldus Ceulemans. "Hij zal deze vorm wellicht maar één keer hebben in zijn carrière. Hij is terecht de reden dat De Bruyne geen Voetballer van het Jaar werd in de Premier League."

De Caje was onder de indruk. "Hij scoorde twee prachtige doelpunten en bood er twee op een schoteltje aan die ik nu zelfs nog zou scoren. Het was van een heel grote klasse."

Het wordt moeilijker dan tegen Barcelona

Maakt Roma nog kans? "Als je Barcelona kan uitschakelen, dan is dat mogelijk. Alleen is het nog maar de vraag of je dat om de drie weken twee keer kan doen. En met een speler als Salah, die ik nu vlak achter Ronaldo en Messi plaats, is veel mogelijk. Het zal voor Roma natuurlijk heel moeilijk zijn om hem in het oog te kunnen houden. Nog meer diepgang en nog beweeglijker dan Messi. Het wordt moeilijker dan tegen Barcelona."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties