Belgische flankspeler is weer helemaal terug en mag dromen: "Ik heb er alle vertrouwen in dat die nationale ploeg wel eens komt, maar ik zet daar geen termijn op"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Belgische flankspeler is weer helemaal terug en mag dromen:  "Ik heb er alle vertrouwen in dat die nationale ploeg wel eens komt, maar ik zet daar geen termijn op"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat KRC Genk eindelijk op volle toeren draait, is geen toeval. De sterkhouders halen immers weer hun topniveau en dan hebben we het ook over Leandro Trossard. Terug van veel te lang weggeweest door vervelend blessureleed. In play-off 1 blinkt hij uit dat zal ook de bondscoach niet ontgaan zijn...

Een WK-selectie, daar rekent de herboren winger van Genk niet op, hoewel: "We hebben een annulatieverzekering voor onze reis naar Rhodos. Maar ik ga de Rode Duivels wel volgen, hoor", lacht Trossard (23) in Het Nieuwsblad

Maar dan even serieus: Rode Duivel worden, zou dat niet schitterend zijn? Anthony Limbombe werd al opgeroepen en ook Junior Edmilson klopt op de deur. Is Trossard de volgende? "We zijn vergelijkbaar, dat is waar. Al zoek ik meer de combinatie dan Edmilson, die meer actiegericht is."

Trossard blijft rustig: "Ik heb er alle vertrouwen in dat die nationale ploeg wel eens komt, maar ik zet daar geen termijn op. Mijn nadeel ten opzichte van die twee is dat ik zo lang geblesseerd ben geweest. Maar er komen nog vijf matchen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties