Zit Makarenko nú al met zijn hoofd bij Anderlecht? "Misschien zit hij mentaal in een bepaalde staat van ontbinding"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Zit Makarenko nú al met zijn hoofd bij Anderlecht? "Misschien zit hij mentaal in een bepaalde staat van ontbinding"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yevhen Makarenko was een van dé revelaties in onze vaderlandse voetbalcompetitie en was een van de spelers die onder Glen De Boeck de haast wonderbaarlijke revival van KV Kortrijk mee gestalte gaf. Maar intussen gaat het blijkbaar veel minder met de 26-jarige middenvelder uit Oekraïne.

De stofzuiger voor de West-Vlaamse KVK-verdediging, die vooral ook uitblinkt in de spelopbouw en over de nodige technische capaciteiten beschikt, trekt straks naar Anderlecht en lijkt nu al met zijn hoofd in de paars-witte wolken te vertoeven. 

"Makarenko is twijfelachtig voor de match tegen Lierse. Hij sukkelt met de achillespees. Ik heb hem toegestaan om naar Antwerpen te gaan bij Lieven Maesschalck. Maesschalck, Chris Goossens... Ik moet er geen tekening bij maken, zeker?" De link met Anderlecht is duidelijk. 

​"Mocht ik in zijn schoenen staan dan zou ik tot het einde alles geven voor Kortrijk, maar ik weet niet hoe zijn gemoedstoestand zal evolueren. Misschien zit hij mentaal in een bepaalde staat van ontbinding", hield trainer Glen De boeck zich volgens HLN niet bepaald in op zijn persconferentie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties