OHL-verdediger mikt volgend seizoen op felbegeerde periodetitel: "Ik zou niet weten waarom ik zou vertrekken?"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
OHL-verdediger mikt volgend seizoen op felbegeerde periodetitel: "Ik zou niet weten waarom ik zou vertrekken?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met twee overwinningen, twee draws en twee nederlagen doet Oud-Heverlee Leuven het zeker niet onaardig in play-off 2. Verdediger Kenneth Schuermans wil volgend seizoen absoluut een periodetitel pakken.

Schuermans blijft zo goed als zeker nog minstens een jaar aan den Dreef voetballen. "Ik lig nog een jaar onder contract en ik wil hier graag blijven", vertelt Schuermans. "Dit is een mooie club. Ik zit hier goed en voel me goed in deze fijne groep. Ik zou niet weten waarom ik zou vertrekken?"

"De droom voor 1A is er nog steeds, bij iedereen in de club trouwens"

De ex-verdediger van Westerlo droomt nog steeds van 1A. "Die droom is er nog steeds, bij iedereen in de club trouwens. Ik denk dat we er volgend jaar van in het begin vol tegenaan moeten gaan. We hebben gemerkt dat het een hele periode achtervolgen is als je je start mist."

"In de eerste periode hebben we dat nog goedgemaakt, maar op het einde komt dat puntenverlies je toch duur te staan. Ik hoop volgend seizoen één van die twee periodes te pakken. Dat moet de ambitie zijn van dit Leuven", besluit de 26-jarige Limburger. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties