Waasland-Beveren komt na ontslag coach met goed nieuws: serieuze inspanning voor 19-jarige Olympiër
Redactie
| 2 reacties

Waasland-Beveren haalde met Alexis Gamboa een 19-jarige Costa Ricaanse verdediger

Waasland-Beveren komt na ontslag coach met goed nieuws: serieuze inspanning voor 19-jarige Olympiër

Waasland-Beveren blijft niet bij de pakken zitten en stelt reeds een vijfde aanwinst met het oog op volgend seizoen voor. Na Bizimana, Massop, Keita en de verlenging van Roef, is Alexis Gamboa de allernieuwste versterking. Na het ontslag van Sven Vermant pakken ze dus uit met hun vijfde versterking.

Alexis Gamboa is een 19-jarige Costa Ricaanse centrale verdediger en tekent voor vier seizoenen op de Freethiel. Hij is ook belofteninternational en speelt binnenkort op de Olympische Spelen.

"Alexis kwam een tijdje geleden bij ons op de radar", vertelt voorzitter Dirk Huyck op de officiële clubsite. "Enkele leden van de sportieve cel reisden af naar Zuid-Amerika om hem live te gaan bekijken. We waren meteen overtuigd van zijn kwaliteiten. We zijn er zeker van dat hij meteen zijn kwaliteiten zal tonen en mee zal schrijven aan het volgende hoofdstuk in het mooie verhaal van Waasland-Beveren."

"Daarom dat we als club een grote inspanning leveren om Gamboa naar de Freethiel te halen. We gaan nu verder op zoek naar nog versterkingen in alle linies om opnieuw een competitieve ploeg te bouwen in het seizoen 2018-2019!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties