Ivan Leko neemt uitdaging op Sclessin aan en spreekt over zijn spitsenduo tegen Standard

Redactie
| 7 reacties
Ivan Leko neemt uitdaging op Sclessin aan en spreekt over zijn spitsenduo tegen Standard
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kan kampioen worden als het niet verliest op bezoek bij Standard. En dus kan het voor het eerst mathematisch in orde komen. Rest de vraag: komt het er ook al van? "Als Standard twee keer wint en wij niet winnen van Gent, pakken zij de titel."

"Voor mij was Jelle Vossen een van de matchwinnaars tegen Club Brugge, met zijn inzet, zijn loopacties en zijn doelpunt. Of hij samen met Wesley in de spits zal staan op Standard? Dat zullen we zien", aldus Ivan Leko op zijn persconferentie in Jan Breydel.

Blauw-zwart heeft veel opties voorin, ook in Standard opnieuw: "We hebben ook nog Diatta en Refaelov is er ook klaar voor. We hebben 14-15 topspelers ter beschikking en we doen het goed." 

Druk afhouden?

"Diaby erbij? Hopelijk wel. Hij heeft de kwaliteit en de mentaliteit, iemand met zijn kwaliteit willen we er altijd graag bij. We moeten de training en de laatste tests afwachten."

"De druk afhouden? Neen, dat doen we niet. We zetten de druk erop en willen zondag winnen, dat is wat we willen. We kunnen kampioen spelen en dat is een uitdaging, maar die uitdaging gaan we aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties