Pocognoli duidelijk: "Ik wil niet praten over de ref, dat was ons probleem in de eerste helft van het seizoen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Pocognoli duidelijk: "Ik wil niet praten over de ref, dat was ons probleem in de eerste helft van het seizoen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sébastien Pocognoli mocht door de afwezigheid van Collins Fai zondag nog eens in de basis opdraven tegen Club Brugge. De linksachter speelde solide, maar wilde wel weinig kwijt over de tegengoal van Club Brugge.

"In de eerste 30 minuten hadden we controle over de wedstrijd", opende Pocognoli. "We zetten hoog druk en we maakten de 1-0. Daarna lag de wedstrijd meer in balans en speelden zij een goede tweede helft. Club heeft erg verstandig gespeeld. Een punt was een fair resultaat voor beide ploegen", bekende de verdediger.  "Al hadden we kansen om de drie punten te pakken."

Een punt tegen Charleroi is genoeg voor Standard om de tweede plek veilig te stellen. "Het wordt een erg belangrijke match, maar we zijn zeker nog niet vergeten waar we vandaan komen. Tijdens de rust in Oostende waren de bookmakers zeker niet in ons voordeel", glimlacht hij. "Ik hoop gewoon dat we sowieso een mooie Europese campagne spelen."

'Niet praten'

Tot slot was er nog heel wat te doen over de goal van Vossen, nadat Vormer de bal met zijn hand had beroerd. "Ik wil niet praten over de beslissingen van de ref", vervolgt Pocognoli. "Dat was ons probleem in de eerste helft van het seizoen. Het was beter voor ons om niet te praten. In deze play-off zette elke club druk op de scheidsrechter, dus wil ik het er liever niet over hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties