Reactie Capon beseft: "Mét Berrier meer voetballend vermogen, ik moet er geen tekeningetje bij maken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Capon beseft: "Mét Berrier meer voetballend vermogen, ik moet er geen tekeningetje bij maken"
Foto: © photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Franck Berrier is bij het bestuur van KV Oostende persona non grata, maar bij de spelers is dat helemaal niet het geval. Ook Brecht Capon nam het op voor zijn ploegmaat.

"We hebben dit moeilijk seizoen afgesloten met een mooie wedstrijd. Met kwaliteit, inzet en motivatie", aldus de kersverse Speler van het Seizoen volgens de fans. "Dat doet uiteraard plezier, maar laten we hopen dat er volgend jaar drie aanvallende spelers in die top-drie staan, dan zullen we een beter seizoen gehad hebben."

Voor heel wat spelers van KV Oostende was het wellicht de laatste wedstrijd. "Ja, het zal anders zijn, we zullen een ander Oostende zien volgend seizoen." Franck Berrier gaf na de wedstrijd aan dat hij wou blijven, ook Capon merkte dat Oostende meer kan mét de Fransman in de ploeg.

Je ziet dat we met spelers als Berrier en Musona iets meer kunnen

"We konden de tegenstander pijn doen op die rechterkant. Met hem én Musona erbij hebben we veel meer voetballend vermogen. Ik moet er geen tekeningetje bij maken, dat zijn spelers die het verschil kunnen maken. Jammer dat ze er niet altijd bij geweest zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties