Kompany komt met update over zijn blessure en het WK

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 40 reacties
Kompany komt met update over zijn blessure en het WK
Foto: © photonews

Vincent Kompany is hét grote vraagteken bij de Rode Duivels voor het WK in Rusland. De voormalige kapitein blesseerde zich tegen Portugal aan de lies en Ciman is stand-by om hem te vervangen indien nodig. Maar komt het zover?

Kompany bezocht vandaag één van de Duivelse scholen en nam niet deel aan het wedstrijdje tegen de kinderen. “Dat doet me wel een beetje pijn, maar ik heb thuis kinderen met wie ik nog vaak ga kunnen voetballen”, gaf hij aan bij Het Nieuwsblad.

Mijn valiezen staan klaar

Hij had wel goed nieuws te melden. “Ik heb vertrouwen dat het goedkomt met mijn blessure. Ik heb niet gevolgd wat de media allemaal schreven, maar ik voel me goed. Zo’n blessure komt altijd hard aan en ik heb al vaak teruggevochten. Dat ga ik nu ook doen. Ik heb een objectief in mijn hoofd en dat probeer ik te halen. De eerste match in Rusland? Dat zullen jullie wel zien. Mijn valiezen staan klaar.”

“Ik ben licht geblesseerd, maar dat maakt niets uit. Ik blijf met dezelfde ingesteldheid het WK voorbereiden. Ik ben misschien niet de meest realistische maar ik wil aan het WK beginnen om wereldkampioen te worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties