Antwerp neemt huurling definitief over, maar nog veel onduidelijkheid over andere geleende (sleutel)spelers

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 123 reacties
Antwerp neemt huurling definitief over, maar nog veel onduidelijkheid over andere geleende (sleutel)spelers

Antwerp wil na een verrassend sterk debuutseizoen in 1A maar wat graag bevestigen en de volgende stap vooruit zetten, maar het is maar zeer de vraag met welke kern dat zal gebeuren. Er heerst op de Bosuil namelijk heel wat onduidelijkheid over de toekomst van enkele huurlingen.

Eerst en vooral is er toch goed nieuws voor de club met stamnummer 1 want Het Nieuwsblad meldt dat Aurélio Buta definitief aangeworven wordt. De 21-jarige rechtsachter komt na een geslaagd seizoen op huurbasis over van Benfica. Buta kwam bij rood-wit 17 keer in actie. 

Financieel lastig

En dan zijn er nog Obbi Oulare, Ritchie De Laet en Joaquín Ardaiz, het is veel minder duidelijk of zij straks nog te bewonderen zullen zijn bij Antwerp. Ex-spits van Club Brugge Oulare wil op voorspraak van trainer Bölöni graag blijven, maar financieel ligt een verlengd verblijf niet zo simpel.

De 22-jarige stormram moest zich hoe dan ook melden bij zijn moederclub Watford. Hetzelfde geldt voor de geliefde verdediger De Laet bij Aston Villa. Het huurcontract van beide spelers loopt wel pas af op 30 juni dus zullen ze toch nog hun opwachting maken op de training van Antwerp. Ook aanvaller Ardaiz zal van de partij zijn.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties