Roma biedt speler aan bij Barcelona, nadat het Chelsea wandelen stuurde

Redactie
Roma biedt speler aan bij Barcelona, nadat het Chelsea wandelen stuurde
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Buffon - Nainggolan - Musonda - Leye - Bolat - Maes - Kovacic - De Bruyn

Roma biedt speler aan bij Barcelona, nadat het Chelsea wandelen stuurde

Als we Mundo Deportivo mogen geloven, dan zal Konstantinos Manolas alvast niet naar Chelsea trekken. De 27-jarige verdediger werd nu wel door AS Roma aangeboden bij Barcelona. Ook diverse clubs uit Italië azen op de Griekse international.

Transfernieuws en Transfergeruchten 20/06

'Dan toch? Nainggolan versiert opmerkelijke transfer van AS Roma naar Internazionale'

Radja Nainggolan heeft al verschillende keren gezegd dat een transfer naar Engeland hem niet echt interesseert. Ook China zegt hem niets. En toch lijkt een nieuwe club stilaan gevonden. (Lees meer)


'Real-speler dient transferverzoek in'

Mateo Kovacic voelt zich dan wel goed bij Real Madrid, toch zou hij een transferverzoek hebben ingediend bij de Koninklijke omdat hij meer wil spelen. Dat staat te lezen in de Spaanse pers. 


Charly Musonda naar de Ligue 1?

Christophe Galtier zou wel wat zien in Charly Musonda alvast. Dat geeft alvast France Football aan. De coach van Lille kan zo een nieuwe optie bieden aan de winger van Chelsea, die dit seizoen werd uitgeleend aan Celtic.


Juventus zet opnieuw in op pion van grote concurrent

Juventus toont opnieuw interesse in Lorenzo Insigne van grote concurrent Napoli. Dat valt te lezen in de Engelse media.


Volgende aanwinst op weg naar AA Gent

AA Gent zag de voorbije weken enkele spelers vertrekken. De Buffalo's maken echter ook werk van versterkingen. (Lees meer)


Mbaye Leye gelinkt aan transfer naar ambitieuze Belgische club tijdens liveverslag WK-wedstrijd, Senegalese spits reageert

Mbaye Leye zag zijn Senegal stunten op het WK tegen Polen, maar tijdens de live-uitzending van de wedstrijd werd hij plots aan een spraakmakende transfer gelinkt. De aanvaller geeft nu zelf aan wat er aan de hand is. (Lees meer)


STVV heeft ex-speler van Anderlecht bijna in huis

Sint-Truiden aast al eventjes op Alexandre De Bruyn, een 24-jarige middenvelder met een verleden bij Anderlecht die afgelopen seizoen een sterkhouder was bij Lommel in de eerste amateurklasse. Een deal is volgens Het Laatste Nieuws nabij.


Sporting Lokeren haalt verdediger op in Serie A, Peter Maes geeft ambities voor het nieuwe seizoen prijs

'Sporting Lokeren haalt Bambo Diaby bij Sampdoria Genua'

Ook Sporting Lokeren is begonnen aan zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het deed dat vooralsnog met weinig nieuwkomers, maar daar zal snel verandering in komen zo blijkt. (Lees meer)


Gianluigi Buffon heeft zijn nieuwe club gekozen, maar zal niet meteen spelen in Champions League

Gianluigi Buffon is en blijft een absoluut icoon. Doordat de Italianen zich niet konden plaatsen voor het WK is hij er in Rusland tot spijt van velen niet bij. Over het al dan niet verderzetten van zijn carrière werd al veel gezegd en geschreven, nu is er ook duidelijkheid. (Lees meer)


PSV haalt flankverdediger op bij Heerenveen

PSV neemt Denzel Dumfries over van SC Heerenveen. De 22-jarige flankverdediger tekende een contract van vijf seizoenen.


Sinan Bolat is gegeerd op de transfermarkt, ook Rayo Vallecano wil hem weghalen bij Antwerp

Deze zomer zou het wel eens heel druk kunnen gaan worden in Deurne-Noord, want vele spelers kunnen de stap maken naar Antwerp en er zouden ook enkele uitgaande transfers kunnen te bespeuren vallen. Een sterkhouder wordt alvast het hof gemaakt. (Lees meer)


AA Gent haalt speler op bij Standard en laat nóg drie spelers aan de wereld zien, ook een tester tekent present

KAA Gent is aan de trainingen begonnen en doet dat met flink wat nieuwe spelers. Daarbij ook eentje die overkomt van Standard onder meer, maar nu al dicht bij een contract staat. (Lees meer)


Eindelijk: Anderlecht haalt nog deze week absoluut toptarget binnen voor neus Club Brugge
Foto: © photonews

Eindelijk: Anderlecht haalt nog deze week absoluut toptarget binnen voor neus Club Brugge

Verschillende Belgische topclubs hebben hun zinnen gezet op een belofteninternational, uiteindelijk zal het RSC Anderlecht zijn die er alsnog mee vandoor gaat. En zo kan Coucke opgelucht ademhalen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 19/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 21/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties