Transfernieuws en Transfergeruchten 24/06: Buffel - Lukaku - Wesley - Diallo - Bernier

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 24/06: Buffel - Lukaku - Wesley - Diallo - Bernier
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Buffel - Lukaku - Wesley - Diallo - Bernier

Thomas Buffel (37) legt zijn keuze voor Zulte Waregem uit

Enkele weken geleden raakte bekend dat KRC Genk en Thomas Buffel uiteen gaan. De 37-jarige flankspeler kreeg bij de Limburgers geen nieuw contract, en besloot nog een jaar door te gaan bij een ambitieuze club. Die nieuwe club is nu ook bekend, Buffel geeft wat meer duiding. (Lees meer)


? OFFICIEEL: Antwerp verwelkomt belofte van Anderlecht op training en die geeft meteen zijn eerste interview

Antoine Bernier is de nieuwste speler van Antwerp

De transfer hing al maanden in de lucht, maar nu is het ook helemaal rond: Antoine Bernier speelt volgend seizoen voor Antwerp. Hij verlaat de beloften van Anderlecht transfervrij. (Lees meer)


Interesse in Jordan Lukaku groeit

Verschillende Rode Duivels veranderen in het tussenseizoen van club. Ook voor Jordan Lukaku breekt mogelijk een nieuw avontuur aan. (Lees meer)


Voormalige speler van Zulte Waregem naar Borussia Dortmund

Kent u Abdou Diallo nog? De 22-jarige Fransman speelde in het seizoen 2015-2016 voor Zulte Waregem. Nu wacht voor hem een toptransfer voor een som van maar liefst 30 miljoen euro. (Lees meer)


Makelaar is zeker: Wesley verlaat Club Brugge

Wesley Moraes aast op een transfer naar Lazio Roma, dat is allang geen geheim meer. De enige vraag is of de clubs tot een akkoord kunnen komen waar iedereen tevreden mee is. Een nieuwe optie ligt op tafel. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 23/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties