Duizenden fans geraken niet in Sint-Petersburg, Rode Duivels leven mee: "Hopelijk zien we toch meer Belgen in het stadion tegen Frankrijk"

Redactie vanuit Dedovsk
| 0 reacties
Duizenden fans geraken niet in Sint-Petersburg, Rode Duivels leven mee: "Hopelijk zien we toch meer Belgen in het stadion tegen Frankrijk"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanaf het moment dat België zeker was van de halve finale begon in België (en eigenlijk over de hele wereld) de jacht naar tickets. Die zijn wel uitzonderlijk schaars en zo zullen vele fans van een kale reis thuiskomen. Nochtans hadden de Duivels liefst zo veel mogelijk steun gehad.

Jan Vertonghen, Vincent Kompany en Romelu Lukaku riepen de voetbalbond op om er alles aan te doen en zo veel mogelijk volk naar Sint-Petersburg te krijgen (lees hier meer)Thomas Vermaelen kwam er op zijn persconferentie ook op terug.

Onze beleving is anders dan die van de fans

Thomas Vermaelen

"We zien wel bepaalde beelden vanuit België via familie en vrienden, maar dat is vrij beperkt. We kunnen het nu eenmaal niet beleven op dezelfde manier als de fans", aldus Vermaelen.

Al beleven veel fans het ook niet optimaal, want duizenden mensen geraken niet in Sint-Petersburg. "We begrijpen wel dat het logistiek gezien niet eenvoudig is. Het EK in Frankrijk was in dat opzicht veel gemakkelijker. Dus we begrijpen het, maar tegelijkertijd hopen we wel dat er tegen Frankrijk meer Belgen in het stadion zullen zitten dan tegen Brazilië."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties