Goed nieuws voor Proximus-abonnees: La Liga, Serie A, wrestling... allemaal nog drie jaar op hun tv

Goed nieuws voor Proximus-abonnees: La Liga, Serie A, wrestling... allemaal nog drie jaar op hun tv

ELEVEN SPORTS en Proximus hebben hun strategische samenwerking met drie jaar verlengd. Beide partijen bereikten een akkoord over de distributie van de Eleven Sports kanalen op de verschillende platformen (TV, web, app) van Proximus. De deal omvat alle kanalen van Eleven Sports (1, 2 en 3).

"Na de glansprestatie van de Rode Duivels op het WK in Rusland ontwaken in augustus de grote buitenlandse voetbalcompetities uit hun zomerslaap. Op Eleven Sports zit je op de eerste rij voor live en exclusief competitievoetbal uit Spanje, Duitsland, Italië en het allerbeste uit de Engelse bekercompetities", klinkt het in een persbericht.

"Daarnaast kan je ook de prestaties van de Rode Duivels en hun Europese concurrenten volgen in de UEFA Nations League en de kwalificatiecampagne voor EURO 2020. Net als de Bundesliga zijn deze internationale kwalificatieduels nieuw in het rechtenpakket van Eleven Sports. Bovendien zendt Eleven Sports ook NBA-basketbal, verschillende gevechtssporten, hockey, darts en wielrennen uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties