Maar liefst 11.000 euro gestolen bij Antwerps supporterscafé

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 63 reacties
Maar liefst 11.000 euro gestolen bij Antwerps supporterscafé
Foto: © SC

Voor de horeca in de buurt van de Bosuil was afgelopen weekend een lucratieve tweedagse. Eerst was er de fandag op zaterdag en daarna speelde Antwerp ook nog een galamatch tegen Panathinaikos. Voor één supporterscafé liep het echter niet goed af.

The Great Old, een supporterscafé van Antwerp, kreeg dieven over de vloer. ”Het is echt opvallend hoe die hier binnen zijn geraakt. Ze zijn via de gemeenschappelijke delen van het appartementsgebouw zo op mijn koer geraakt en dan binnen kunnen gaan in het bureau. In plaats van te zoeken, gingen ze rechtstreeks naar de kluis", aldus de uitbater in Het Laatste Nieuws.

"Ze hebben die losgemaakt en meegenomen. Dat is allemaal heel goed te zien op bewakingsbeelden. Op 0.50 uur waren ze binnen, een kwartier later waren ze al terug buiten”, vertelt Meersman. Er werd een smak geld gestolen. "Het gaat om ongeveer een half jaarloon, zo’n 11.000 euro."

Niet verzekerd

"Door de aanval van de Beerschotfans enkele jaren geleden en later ook nog door stormschade, wilde de verzekering mij niet langer dekken voor onder andere diefstal, tenzij met torenhoge premies en franchises. Wat ik nu dus kwijt ben, is niet verzekerd. Ik hoop dus echt wel via de beelden, de daders op het spoor te komen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties