Santini hypergemotiveerd om Standard lik op stuk te geven: "Van Buyten vond me niet goed genoeg"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 18 reacties

Santini wil zich koste wat het kost bewijzen bij Anderlecht

Santini hypergemotiveerd om Standard lik op stuk te geven: "Van Buyten vond me niet goed genoeg"

Ivan Santini streek deze zomer neer bij Anderlecht. Vooral om zijn plek bij de Kroatische nationale ploeg terug te winnen, maar dat is niet zijn enige drijfveer.

Toen Santini naar Anderlecht kwam, veroorzaakte dat toch wat ophef bij de fans van Standard. “Ja, maar die fans zullen na mijn carrière mijn rekeningen niet betalen of voor mijn gezin zorgen", geeft Santini aan in Het Nieuwsblad. Ik ben profvoetballer en kies de beste opties voor mijn toekomst. Het zou anders zijn als ik in Luik was geboren of jaren voor Standard had gespeeld, maar uiteindelijk voetbalde ik één seizoen op Sclessin."

"In België heb ik vooral een band met Kortrijk dat mijn carrière herlanceerde. In Luik is mijn dochtertje Iva geboren en scoorde ik de winning goal in de bekerfinale tegen Club Brugge. Maar ik ben ook nooit vergeten dat Daniel Van Buyten in de krant zei dat ik niet goed genoeg was voor Standard. Hij deed dat na die bekerfinale terwijl ik nog bij Standard zat."

Ik heb niets tegen Van Buyten, maar het was hard om zulke woorden te lezen

"Ik heb niets tegen Daniel Van Buyten, maar het is hard om zulke woorden te moeten lezen van je eigen sportdirecteur. Misschien hield hij niet van mijn stijl, maar ik gaf altijd alles voor Standard en na Nieuwjaar maakte ik ook belangrijke goals. Die woorden van Van Buyten motiveren me nu nog."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties