Pozuelo over het beste team waar hij al in speelde en de rol van Clement: "Hij is geen leerkracht zoals Stuivenberg"

Pozuelo over het beste team waar hij al in speelde en de rol van Clement: "Hij is geen leerkracht zoals Stuivenberg"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alejandro Pozuelo is nog steeds niet zeker dat hij bij Genk blijft, maar door de komst van Philippe Clement is zijn goesting om in Limburg te blijven alvast gestegen. De Spanjaard speelt naar eigen zeggen in "het beste team waar hij ooit in speelde".

Bij Genk welteverstaan... "Het meest complete dat we al hadden. De transfers die de club deed, maakten ons nog sterker. Of we een gooi naar de titel kunnen doen? Het seizoen is nog maar pas begonnen. We hebben allemaal goesting om er iets van te maken, maar het is nog te vroeg voor voorspellingen", vertelt hij in HLN.

Clement heeft alvast zijn vertrouwen gewonnen. "Sinds Clement bij de club kwam, zijn we op een hoog niveau gaan spelen. Hij zorgt voor een heel sterk gevoel en heeft een hechte relatie met de spelers. Met Stuivenberg had ik dat niet. Onder hem waren er veel problemen in de kleedkamer en we haalden geen resultaten meer. Hij kon niet zo goed met mensen omgaan en plaatste zichzelf te veel boven de groep. Een beetje zoals een leerkracht. Clement is een goede coach, maar ook een goed mens."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties