Cercle Brugge ook na bezoek aan Standard nog steeds zonder verlies: "Ons doel blijft 30 punten"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 6 reacties

Cercle-coach Laurent Guyot tevreden met een puntje op het veld van Standard

Cercle Brugge ook na bezoek aan Standard nog steeds zonder verlies: "Ons doel blijft 30 punten"
Foto: © photonews

Een punt pakken in een vurig Sclessin, veel ploegen is het niet gegeven. De tevredenheid was dan ook groot bij bezoekende coach Laurent Guyot.

De Franse oefenmeester van Cercle Brugge heeft de start met de promovendus niet gemist. Een puike 5/9 na twee uitmatchen, waarvan een verplaatsing naar Luik. "We hadden op voorhand getekend voor een punt", vertelde hij op de persconferentie na de match. "We hebben Standard goed bestudeerd. Het is een sterke ploeg met vooral vooraan veel potentieel. En dus mogen we tevreden zijn."

Cercle ging uit van een sterke organisatie. Het lag dan wel vaak onder tegen Standard, maar doelman Nardi moest al bij al weinig in actie komen. "Nardi heeft niet echt heel veel werk gehad. Dat er meer inzat in onze counters? Ik mag hier niet gefrustreerd zitten. Een punt is mooi meegenomen."

Behoud verzekeren

De Vereniging is dus opnieuw een punt rijker. "We zijn op zoek naar genoeg punten voor het behoud. Ons doel blijft 30 punten halen. We hebben er nu 5 uit 3 matchen. Ik wil mijn spelers feliciteren voor hun prestatie. We moeten op dit elan verdergaan", besluit Guyot

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties