KV Kortrijk-kapitein Hannes Van der Bruggen opgetogen over eerste zege: "Eindelijk, en op z'n Duits"
Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Charleroi
| 3 reacties

KV Kortrijk-kapitein Hannes Van der Bruggen opgetogen over eerste zege

KV Kortrijk-kapitein Hannes Van der Bruggen opgetogen over eerste zege: "Eindelijk, en op z'n Duits"
Foto: © photonews

Vijfde keer, goede keer voor KV Kortrijk. De Kerels gingen in Charleroi met de volle buit aan de haal. "Eindelijk", reageerde een opgetogen kapitein Hannes Van der Bruggen.

"Dit was een verdiende zege", vertelde Van der Bruggen na afloop. "Het was misschien niet onze mooiste, maar wel een volwassen match. Op z'n Duits. Achterin gaven we niets weg en voorin troffen we twee keer raak. Eindelijk! Dit gevoel hebben we al een tijdje niet meer kunnen beleven."

"Dit gevoel hebben we al een tijdje niet meer kunnen beleven."

De punten die vorige week tegen KV Oostende ontbraken, kwamen er nu wel. "Tegen Club Brugge zag je al dat we bij momenten goed voetbalden. Alleen liepen we toen snel tegen een 2-0-achterstand aan. Tegen Oostende hadden we pech. Nu speelden we goed in blok."

In tegenstelling tot Charleroi dat achterblijft met een 3 op 15, rukt KV Kortrijk op naar een voorlopige tiende plaats. "Deze overwinning was belangrijk om niet in een negatieve spiraal te belanden. Zeker met wedstrijden tegen Genk, Moeskroen en Zulte Waregem in het verschiet", besloot Van der Bruggen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties