Marko Marin (ex-Anderlecht) verhuist alweer

Redactie
Marko Marin (ex-Anderlecht) verhuist alweer
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 24/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: De Sutter - Pogba - Karelis - Marin - Aoulad - Dessers - Verboom - Mmaee

Marko Marin (ex-Anderlecht) verhuist alweer

Marko Marin trekt alweer naar een nieuwe club. De voormalige vleugelaanvaller van Anderlecht gaat aan de slag bij Rode Ster Belgrado.

Transfernieuws en Transfergeruchten 01/09

Pogba zou in januari alweer kunnen vertrekken bij Manchester United

Dat Manchester United niet de beste start kende, is het understatement van de dag. De Mancunians zitten bovendien met een zure José Mourinho die het ene na het andere toneeltje opvoert. Één sterspeler is dat meer dan beu. (Lees meer)


Ryan Mmaee door Standard de Liège verhuurd aan Aarhus

Ryan Mmaee geldt nog steeds als een talent bij Standard, maar de aanvaller kon zich vorig seizoen tijdens een uitleenbeurt aan Waasland-Beveren niet meteen doorzetten. Hij trekt nu naar Denemarken. (Lees meer)


Anderlecht greep naast Markovic ook nog naast Belgische spits

Dessers kon nog naar Anderlecht, maar bleek te duur

Met het vertrek van onder meer Lukasz Teodorczyk en Isaac Thelin is de spoeling voorin bij Anderlecht wat dun te noemen. Dimata en Santini zijn dan wel in bloedvorm, als ze uitvallen heeft paars-wit iets voor. Een extra optie halen, lukte niet. (Lees meer)


Tom De Sutter zou op weg zijn naar Roeselare

Het contract van Tom De Sutter werd gisteren eindelijk in onderling overleg ontbonden. De Belgische aanvaller is vrij en lijkt niet lang te talmen om een nieuwe club te vinden. (Lees meer)


Karelis op huurbasis naar PAOK

KRC Genk moest op de laatste dag van de transferperiode niet meer op zoek naar extra aanwinsten, de Limburgers moesten vooral nog van een spits af. (Lees meer)


Westerlo wilde Bryan Verboom van Zulte Waregem, maar deal sprong af - ook Michaël Heylen raakte niet weg

Zulte Waregem wilde op Transfer Deadline Day nog enkele spelers kwijtraken. Bryan Verboom leek onderweg naar 1B, maar het draaide uiteindelijk anders uit. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 31/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties