Reactie Vreven toch tevreden met mentaliteit na nipte zege tegen Union

Dirk Pieters
| 36 reacties
Vreven toch tevreden met mentaliteit na nipte zege tegen Union
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er zal ongetwijfeld een hoop druk van de schouders zijn gevallen bij Stijn Vreven. De oefenmeester van Beerschot Wilrijk was blij met de eerste driepunter van het seizoen.

"Het was een zwaar bevochten zege tegen misschien wel de best voetballende ploeg van de reeks. Door deze overwinning staan we terug wat onder de mensen en kunnen we weer naar boven kijken. De punten waren vandaag heel belangrijk en dan is het nu even genieten", aldus Vreven.

Kritisch blijven

Ondanks de tevredenheid met de drie punten zag ook de coach van Beerschot Wilrijk dat het niet goed was. "Er zat heel wat minder kwaliteit in ons voetbal dan de vorige wedstrijden. We speelden te nerveus en dan loopt het voetballend allemaal wat minder. Enkel onze mentaliteit was heel goed."

De vorige wedstrijden kreeg de Antwerpse club steeds kans op kans, maar vrijdagavond was dat allerminst het geval. "We waren vandaag heel efficiënt in tegenstelling tot onze vorige matchen. Onze eerste goede kans was meteen raak. Nadien kregen we nog heel weinig kansen. De verschillende tussen de acht ploegen zijn zo klein dat elke overwinning drie gouden punten zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties