Vleminckx en Colpaert: de best betaalde 'beloften' van Antwerp: "Wel wat zuur om dat geld te moeten betalen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 50 reacties

Steve Colpaert en Björn Vleminckx trainen nog steeds met de beloften van Antwerp

Vleminckx en Colpaert: de best betaalde 'beloften' van Antwerp: "Wel wat zuur om dat geld te moeten betalen"
Foto: © photonews

U hebt er al maanden niets meer over gehoord, maar Steve Colpaert en Bjorn Vleminckx zijn niet van de aardbol verdwenen. Beide spelers zitten al een jaar in de B-kern van Antwerp te verkommeren. Nu ja, verkommeren... Ze strijken er hun riant loon op.

Ze komen niet meer in aanmerking voor de A-kern, waar Laszlo Bölöni ze niet moet hebben. Vleminckx heeft nog een jaar contract en gaat dat blijkbaar met plezier uitdoen. Goed betaald uiteraard. "Het blijft zuur om dat geld te moeten betalen, terwijl je er vijf of zes jongeren een kans mee zou kunnen geven", zegt Sven Jaecques, sportief ­adviseur van Antwerp, in Het Nieuwsblad.

"Maar Björn spoort de jonge gasten wel aan, daar zijn we blij mee. We hebben er geen probleem mee om elke speler te betalen wat hij hoort te krijgen."

Colpaert kan zelfs nog twee seizoenen bij de beloften spelen. Hij tekende voor vijf jaar bij The Great Old. "Dat geldt voor Björn, maar ook voor Steve", zegt Jacques. "Hij heeft maandag wel nog meegespeeld in de beloftenmatch tegen Standard omdat er iemand extra nodig was. Dat vond hij geen probleem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties