Marc Degryse verrast over JPL-speler die al tien jaar meedraait: "Intrinsiek is hij een Rode Duivel"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Marc Degryse verrast over JPL-speler die al tien jaar meedraait: "Intrinsiek is hij een Rode Duivel"
Foto: © photonews

Vadis Odjidja voetbalt opnieuw in België. De Gentenaar kwam na vele jaren thuis in de Arteveldestad en tekende bij de club waar voor hem alles begon.

Odjidja maakte zondagmiddag tegen Club Brugge opnieuw zijn opwachting bij de Buffalo's. De 29-jarige middenvelder beleefde een moeizame seizoensstart. "Hij kende een moeilijke zomer, want moest individueel trainen en kwam zo met een achterstand toe bij AA Gent. Toch moest hij spelen omdat men zag dat hij een meerwaarde was", analyseerde Marc Degryse zijn situatie bij Play Sports.

"Nu is hij hij weer gelukkig en positief. Hij voelt zich weer goed in zijn vertrouwde omgeving, want hij is een echte Gentenaar."

Toegroeien naar het niveau van bij Legia Warschau

Odjidja heeft er al een behoorlijk parcours opzitten, met passages bij Anderlecht, Hamburg, Club Brugge, Norwich, Rotterham United, Legia Warschau en Olympiakos.

"Intrinsiek is hij een Rode Duivel, ik was verrast dat hij al tien jaar meedraait", ging Degryse verder. "Door omstandigheden hebben we daar op het hoogste niveau te weinig van gezien. Bij Legia Warschau speelde hij naar eigen zeggen op z'n best, eerder als 10 waarin hij niet te veel moest verdedigen. Naar dat niveau wil hij weer groeien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties