Twee Deinzenaars met paars-wit bloed nekken blauw-zwart (en krijgen zelfs felicitaties van Jordan Lukaku)
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Deinze
| 6 reacties

Mehdi Tarfi en Arnaud De Greef (beiden ex-Anderlecht) scoren tegen Club Brugge

Twee Deinzenaars met paars-wit bloed nekken blauw-zwart (en krijgen zelfs felicitaties van Jordan Lukaku)

Het zou zomaar een quizvraag kunnen zijn: wat hebben Mehdi Tarfi en Arnaud De Greef gemeen? Allebei komen ze uit de jeugd van Anderlecht en allebei konden ze woensdag scoren tegen vroegere rivaal Club Brugge. "Dit doet echt iets met mij", opende De Greef.

"Als product van Anderlecht was het altijd al mijn droom om door te breken in de eerste ploeg en te winnen van de aartsrivaal", zei hij achteraf. "Dat is uiteindelijk niet gelukt, maar het doet nu wel enorm deugd om met mijn paars-wit hart blauw-zwart uit te schakelen. Dit is toch een beetje mijn droom die uitkomt."

Toch zei hij geen slecht woord over de tegenstander. "Met alle respect voor Club Brugge, want ik vind het één van de beste ploegen in België. Maar ze zullen het de volgende keer toch ietsje beter moeten doen", sloot de kapitein van Deinze af met een knipoog.

Lees hier ook de reactie van dat andere paars-witte product en doelpuntenmaker Mehdi Tarfi.

De onwaarschijnlijke bekerwedstrijd bereikte woensdagavond zelfs Italië. Jordan Lukaku, tegenwoordig speler van Lazio maar natuurlijk ook ex-Anderlecht, reageerde als volgt op de stunt: "Neerpede stoot Club Brugge hier uit de beker dankzij de goals van Mehdi en Arnaud hahaha!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties