Van concurrenten tot strijdmakkers tegen blessures: Neto en Esiti zijn twee handen op één buik
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Neto en Esiti peppen elkaar op in de revalidatiestrijd

Van concurrenten tot strijdmakkers tegen blessures: Neto en Esiti zijn twee handen op één buik
Foto: © photonews

De reden waarom Anderson Esiti lange tijd aan de kant stond, moet niet enkel gezocht worden in zijn lichte blessure, ook zijn in extremis afgesprongen transfer naar het Levante van Moses Simon had daar ongetwijfeld mee te maken. Hij vindt steun bij een ploegmaat.

Reageren op die mislukte transfer, deed hij in Antwerpen voor het eerst. “Weet je, ik wil er eigenlijk niet al te veel over kwijt. Ik ben nu een speler van AA Gent en focus me helemaal op presteren voor deze club.”

“Het niet spelen was moeilijker voor me, om eerlijk te zijn. Die transfer was eigenlijk snel uit mijn hoofd. In de laatste maand ging het goed bij de beloften.” Hij timmerde samen met Renato Neto aan de weg terug en ondanks het feit dat ze concurrenten zijn, steunden ze elkaar door dik en dun.

Bromance

“Ik hou van die kerel, sinds ik bij het team kwam heeft hij me altijd geholpen. Ook al spelen we dezelfde positie. Hij wil ook het beste voor me. Toen we beiden niet speelden, zei ik hem: 'kijk waar we nu staan, we stonden in de basis in Europa en nu...'”Gelukkig hadden ze veel aan elkaar.

“Wanneer de ene een tackle te verduren kreeg, schreeuwde de ander steevast: 'kom op, sta recht, blijven vechten.' Ik ben nu terug en ik hoop dat ook hij snel opnieuw op het veld zal staan”, sloot de sterke middenvelder van Gent af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties